|
|

Díjmentes regisztráció az üzletházban található vállalkozásoknak

Webfejlesztéssel és online marketinggel foglalkozó vállalkozásunk – melynek kirendeltsége szintúgy az Arany Corvinban található – az Üzletház forgalmának növelése érdekében elkezdte egy, a házat, illetve az abban található üzleteket bemutató weboldal létrehozását az aranycorvin.hu domain név alatt. E felületen az Ön vállalkozása is ingyenesen megjelenhet.

Általános információk

A főoldali felsorolásban, illetve az aloldalon a megjelenés díjmentes, illetve a későbbiekben is az marad. Évente egyszer van lehetősége módosítást kérni, amennyiben ennél többször szeretne változtatni a tartalmon, igényeljen felhasználói fiókot az űrlap segítségével (vagy utólag e-mailben)!

Az űrlap kitöltését követően néhány órán vagy napon belül máris elérhetővé válik egyedi aloldala, melyre a főoldalról egy “Részletek »” link is vezet majd. Emellett első alkalommal az adatlap megosztásra kerül az Arany Corvin Facebook oldalán is (https://www.facebook.com/aranycorvin/).

Jelen honlap előnyei:

  • reszponzív megjelenés, azaz mobiltelefonon és tableten is optimálisan, a képernyő méretéhez és elrendezéséhez igazodva jelenik meg
  • keresőbarát URL-ek
  • megfelelő oldalsebesség
  • folyamatos karbantartás és továbbfejlesztés

Néhány példa, melyekhez hasonlóan jelenik majd meg az Ön vállalkozása is:

A honlap alapvetően a fejlécben és oldalsávban található hirdetésekből tartja fenn magát, ezért ha úgy gondolja, szívesen hozzájárulna a fenntartási és fejlesztési költségekhez, kérjük, jelezze az e-mail címen, köszönjük! Természetesen kellő számú támogató esetén ezek a hirdetések eltávolításra kerülnek, helyettük akár az egyes üzletek bannerjei is megjelenhetnének.

További információért keresse Harkály Gergő webfejlesztőt a +36706081384 telefonszámon, az e-mail címen, vagy személyesen az Arany Corvin Üzletház 1. emeletének 45-ös irodájában.

Így néz ki az adatlap adminisztrációs felülete

aranycorvin-hu-admin-demo

Így néz ki egy adatlap

aranycorvin-hu-demo

Regisztrációs űrlap


* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

** ajánlott JPG formátumú, lehetőség szerint minél kisebb méretű, maximum 1000 pixel szélességű és 500 pixel magassaágú képet küldeni. Minimálisan elvárt méret: 640*320px. A kép nevének célszerű kulcsszavakat megadni, ékezetes és speciális karaktert nem tartalmazhat, kizárólag az angol abc betűit, számokat, alulvonást vagy kötőjelet (például optimális képnév egy hídforgalmazó cégnek: orszagos-hidforgalmazas-fuggohid-lanchid-miskolc.jpg)

*** felhasználói fiók éves díja bruttó 20.000,- forint, ezért kérjük, ennek igénylése esetén szíveskedjen kitölteni a számlázási adatokat is. A felhasználónevet és jelszót a számlával együtt e-mailben kapja meg. Igénybevétele NEM kötelező.


Örömmel várjuk a visszajelzéseket!